19/11/10

La nostra proposta · 1

Autonòmiques · 14

POR

Les eleccions dins la democràcia formal de l'estat burgès són una part de la lluita política. El vot o l'abstenció expressa amb distorsió el treball pacient diari o de les mobilitzacions unitàries massives. El vot estableix les majories i minories parlamentàries, i els governs. Per tant en la situació de crisi actual ens cal un vot molt crític, però finalment un vot.

El POR ens hem presentat durant molts anys a les eleccions, sols o en coalició amb altres partits afins en les idees estratègiques marxistes, revolucionàries, per avançar vers una societat socialista. D'ençà el 2006 varem orientar la nostra tàctica a basar-se en participar i contribuir a forjar organització treballadora d'esquerres. A les eleccions cridarem a votar a IU i a ICV. Després formarem part del procés de fundació de EUiA a Catalunya, també varem decantar EUiA a formar la coalició ICV-EUiA.

Pel POR lo fonamental és construir organització treballadora i jove. És un procés de nous àmbits socials i polítics, per fer esquerra des de les fàbriques, barris i centres d'estudi. Som ben conscients de que una tendència revolucionària, marxista i socialista, necessita del moviment i organització de classe treballadora com l'aire, l'aigua i els aliments. Per això construïm les assemblees d'EUiA, i defensem el procés de refundació de l'esquerra emprès per IU. Enguany observem com a vital fer-ho junt amb el sindicalisme, doncs dels organismes de l'esquerra és qui conserva una capacitat real mobilitzadora. L'organització i la lluita revolucionària és en funció i dins del progrés de la classe treballadora.

Fem un balanç crític i clar del tripartit. Per poder emprar l'experiència per que no es repeteixin les polítiques dretanes i arranjar errors. Una experiència que només es efectiva si forma part de la consciència de la massa popular treballadora.

Considerem negatiu promoure divisions i ruptures, fins i tot en nom d'haver format part o no en el govern, doncs és una altra manera d'evitar fer un balanç crític que pugui ser assumit per la consciència col·lectiva sindicalista, de les capes més actives treballadores i de la joventut.

El POR crida a votar a la Coalició ICV-EUiA.

NO a polítiques dretanes

Verd Esperança. Solucions d'Esquerres.

Vota ICV-EUiA

2 comentarios:

  1. ¿A qué se dedica ahora Búster?
    El PSOE paga bien.

    ResponderEliminar
  2. Muy inteligente observación sobre la propuesta del post. Muestra la necesidad del anonimato.
    Sobre Búster pregúntaselo a él.
    El PSOE ¿cuánto paga?.

    ResponderEliminar