21/11/13

24N: Aturem els pressupostos antisocials





De la Carta de L'Aurora. A un any de la última Vaga General, acumulem moltíssimes lluites sectorials però ens calen mobilitzacions que promoguin la #ConfluènciaUnitària de l’esquerra social per fer front als atacs neoliberals, com pot ser aquest proper diumenge 24 de novembre.

El marc general de l’actual conjuntura política, econòmica i social a Catalunya segueix definida per La Gran Recessió, que continua sense generar ocupació, i per la mobilització per la Consulta, el dret a decidir, dins de la crisi de règim de la segona restauració borbònica.

El capitalisme, com a sistema polític-econòmic mundial, no té resultats tangibles en el nivell de vida de la majoria de la població sobre els quals assentar la seva hegemonia.

Tot i així els governs de CiU i PP, amb Mas i Rajoy al capdavant pretenen aprovar els nous pressupostos amb noves retallades socials, compromís lleial amb els grans bancs i l’atac a les pensions sobre la taula.

És per això que des de L’Aurora apostem per sumar totes les forces, tots els sectors i totes les marees per trobar dates de mobilització confluent i unitària que permeti una posició de força davant els nous atacs a la gent treballadora.

L’experiència ens mostra que tot i que les crisis polítiques, econòmiques i socials tenen les seves causes endògenes que reflecteixen l’esgotament de models productius i sistemes polítics, necessiten d’alternatives externes que provoquin canvis.

Tota crisi és un procés de disputa en la correlació de forces entre les classes, una disputa que pot tenir molts escenaris conjunturals.

Cridem a la mobilització de la societat catalana aquest proper diumenge 24 de novembre a Pg. de Gràcia/ Diagonal, per aturar l’aprovació dels pressupostos antisocials i el proper 4 de desembre, a encerclar el Parlament de Catalunya a les 18h.
Diumenge, 24 N, a les 11,45h a Pg de Gràcia/ Provença.

No hay comentarios:

Publicar un comentario