31/1/14

Èxit d'inscripció i expectativa per l'Assemblea Oberta 1 F


La Fabra i Coats de Barcelona, al barri de Sant Andreu, ha quedat plena a vessar des de la web Araésdemà. A més hi haurà molt d'activisme que anirà a inscriure's directament demà mateix, dissabte. Ja s'ha previst una Carpa i, si cal, desenvolupar els debats per tota la plaça.
La proposa d'avançar a un nou moviment subjecte polític ha calat.
Demà hi ha el repte de que l'èxit inicial de la convocatòria fomenti els continguts i la bona entesa suficient per començar a caminar i fer camí plegades.
I què hi ha de la CUP i del Procés Constituent? Serà aquesta Assemblea Oberta un nou tercer espai? La voluntat de confluència no portarà a una nova divisió entre les esquerres?
La idea tampoc és allò de dir que els altres són els que divideixen i que la confluència s'ha de fer obrint l'espai que s'ofereix als demés "perquè vinguin". Sinó del que es tracta és d'establir una estratègia perquè un nou subjecte polític situï la innovació en la recerca de les confluències entre tots els espais esmentats i altres, com des del teixit sindical, veïnal i el socialisme catalanista.

La Carpa i la Plaça complementeran aquest mapa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario