27/1/14

Una Assemblea Oberta per confluències unitàries


Participar a l’Assemblea Oberta.
Aquest dissabte 1 de febrer s'ha convocat a l’espai Fabra i Coats de Barcelona una Assemblea Oberta sota el lema "Ara és demà". La iniciativa prové d'ICV i EUiA però es tracta d'una assemblea oberta a tota la militància i als i les activistes amb les que treballem. L’assemblea emergeix de la necessitat de generar confluències unitàries, per tal que milers d’activistes, reivindicacions, col·lectius i mobilitzacions facin sentir la seva veu i l’estructurin en propostes i força alternativa.
Aquesta iniciativa pretén ser un pas cap a la conformació d'un nou espai polític de confluència entre els moviments polítics i socials per avançar en la formació d'una alternativa política d'esquerres. En aquest sentit coincideix amb les propostes polítiques que hem anat desenvolupant des de L'Aurora-organització marxista. Per això li donem tot el nostre suport i t'animem a que col·laboris y hi participis.
En el moment polític que vivim, conflueixen les mobilitzacions contra les retallades i les polítiques neoliberals del PP i CiU amb la mobilització pel dret a decidir i la convocatòria de referèndum pel proper 9 de novembre. Els drets socials i nacionals formen part de la mateixa lluita per l'emancipació social i nacional. No ens passa per alt la importància d'una alternativa política que defensi amb claredat aquesta perspectiva.
El debat i les decisions de l'assemblea no estan predeterminats per endavant. Per això és tan important l'assistència, la participació i les opinions que puguin expressar-se. Per això és tan important la teva presència i la d'altres companyes i companys dels moviments socials.
Més avall trobaràs els enllaços als documents i materials de l'assemblea. T'animem a inscriure't i esperem la teva presència el dia 1 de febrer a l'antiga Fabra i Coats de Sant Andreu, Barcelona.
Francesc Matas Salla, Àngels Tomàs, David Compayon i Assun Franquesa, de la Comissió Nacional d’EUiA.

Crida oberta: http://www.araesdema.cat/imatges_landing_page/Cridaoberta.pdf
Horari:
http://araesdema.cat/imatges_landing_page/Horari.pdf
Carta de convocatòria:
http://araesdema.cat/quisom.html
Argumentari:
http://www.araesdema.cat/imatges_landing_page/Argumentari.pdf
Et fem arribar l'enllaç al web de l'Assemblea http://www.araesdema.cat, on trobaràs l’espai per poder fer la teva inscripció a l’Assemblea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario