23/5/15

"Volem expressar el nostre suport a la candidatura de “Barcelona en Comú”, encapçalada per Ada Colau"


Barcelona en Comú pot guanyar el 24 M. Guanyarà segur si aconsegueix esser la llista més votada per la ciutadania barcelonina. Cada vot compte i és molt important.
S'ha titllat a l'Ada i a la candidatura Barcelona en comú de ser un Cavall de Troia unionista, de gent inexperimentada, que amb assemblees i escarnis no es pot governar la ciutat (dit per Trias), o el galdós vostè (dirigit a Ada Colau al debat) "ho emmerda tot" etzibat també per Trias de CiU.
Acusacions infundades i mentides. Res a veure amb el compromís i l'evolució política de l'Ada Colau, el seu equip Guanyem, i la confluència extraordinària aconseguida. Aflora una visió potent de nova ciutat, ciutadania i veïnatge que els partits del poder com CiU no poden digerir.
L'Ada Colau va votar SíSí a la Consulta del 9 N. Sí al nou Estat, Sí a la independència. Gerardo Pisarello ha exposat una i altra vegada que Barcelona pot ser la capital de la futura República Catalana.
Tanmateix aquest SíSí i aquesta República Catalana es promou amb una concepció incloent . Molt més en la línia del nou president de l'ANC, que del xovinisme. Cal una immensa majoria que assumeixi el compromís i lluita sobirana per fer efectiva la sobirania, la independència amb un procés constituent de República Catalana.
Les desigualtats i la dificultat de convivència creixents són obra dels senyors  del poder econòmic barceloní i català, que manen a CiU, al PP, i a l'Ajuntament de Barcelona, sense que sigui cap excepció.
Expresso el meu goig per haver pogut signar el manifest següent, junt amb persones d'arreu que avalen a Barcelona en comú i a l'Ada Colau.  
Manifest de suport a Barcelona en Comú
Com a ciutadans i ciutadanes volem expressar el nostre suport a la candidatura de “Barcelona en Comú”, encapçalada per Ada Colau, qui volem que sigui la primera alcaldessa de Barcelona. Volem guanyar Barcelona, amb la gent i per a la gent.
Ho fem sent conscients del moment que viu la ciutat. Una ciutat que ha canviat positivament al llarg de molts anys, fruit de la lluita dels seus veïns i veïnes, però que darrerament ha vist com augmenta greument la pobresa i les desigualtats entre els seus ciutadans i ciutadanes, com l’atur fa estralls a la nostra ciutat, especialment en joves i grans, i com molts veïns i veïnes no tenen garantits drets bàsics com l’habitatge, l’aigua o la llum.
Barcelona és una ciutat que s’ha fet un lloc al món, però avui corre el perill de convertir el seu patrimoni social, cultural, històric i arquitectònic en un aparador al servei de les polítiques neoliberals, cosa que dificulta durament la vida i la convivència a la ciutat. Avui està en risc el dret a la ciutat dels veïns i veïnes.
Volem recuperar l’orgull de viure a Barcelona, volem que Barcelona sigui un referent internacional com a ciutat justa i solidària on tothom pot desenvolupar el seu projecte de vida, i volem que sigui una ciutat saludable per viure-hi, amb menys contaminació.
I volem construir-ho de manera col·lectiva, que els ciutadans i ciutadanes tinguin un paper protagonista en el disseny de les polítiques públiques i que paraules com participació o transparència no sonin buides de contingut. Volem un Ajuntament que governi obeint al servei dels ciutadans i ciutadanes.
Volem un Ajuntament que sigui la punta de llança del canvi democràtic que avui reclamem molts ciutadans i ciutadanes i que sigui referent de la lluita contra la corrupció. Volem una Barcelona democràtica que protegeixi la gent davant dels poderosos i dels lobbies, dels que volen convertir la ciutat en un negoci. Volem un Ajuntament que no privatitzi serveis públics com l’educació dels nostres infants ni sigui còmplice de les retallades en la nostra sanitat pública.
Guanyar Barcelona només serà possible amb la implicació de molta gent. Per això fem també aquest pas endavant. Volem que la gent voti amb orgull una candidatura ciutadana que defensarà els seus drets i llibertats. No volem un Ajuntament escollit amb una participació de menys del 50%.del cens. Fem un crida a omplir les urnes de vots perquè Barcelona sigui la capital del canvi que volem.
Per tot això expressem el nostre suport a Barcelona En Comú, a Ada Colau com a futura alcaldessa i al conjunt del seu equip.
Entre tots i totes: Guanyem Barcelona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario