7/6/11

La contrareforma “neo-con”vergent

L'analogia amb els neocons, així anomenats els assessors ultras dels presidents nord-americans de la guerra i la invasió de l'Iraq, vol donar una idea de per on va el govern del president Mas de CiU, amb les salvetats de que no disposa de l'estat i per tant de l'exèrcit, ni dels capitals de la potència USA. El govern CiU, encara la crisis amb una reacció econòmica i social en tota regla que poc o res te a envejar la que estan dissenyant els estreteges del PP amb la FAES del militarista Aznar. La llei liquidadora de serveis i drets s'apropa a un rescat preventiu que recau a fons contra la població treballadora (per tant l'aturada) del país. El "menys és més" de la consigna de Mas, és molt menys per a molta gent i per Catalunya.

En el bloc de Jordi lópez Santin es troba complert, adjunto uns paràgraf per fer boca: El govern d’Artur Mas ha anunciat un projecte de llei-òmnibus que reforma gairebé un centenar de lleis i disposicions de l’anterior govern.

L’excusa és austeritat, aprimament de l’administració, eliminació d’organismes burocràtics i estalvi, com en les anteriors retallades de serveis públics. La realitat representa un aprofundiment del desmantellament de l’incipient estat de benestar i les conquestes socials a Catalunya.
En primer lloc, representa un dèficit democràtic molt gran per al país. Si el Parlament de Catalunya va estar 80 sessions de debat per aprovar aquestes 80 lleis, serà que són prou importants com per entrar a fons en el seu contingut. Ara el govern s’ho vol polir tot d’una tancada. Una mostra molt gran d’autoritarisme. Segueix a http://jordilopezsantin.wordpress.com/2011/06/05/la-contrareforma-neo-convergent/

No hay comentarios:

Publicar un comentario