10/6/11

El culpable és Felip Puig

Foto de Ricat Cugat a El Periodico.

No han pogut criminalitzar al jovent del Moviment 15 de la plaça.

Felip Puig i els Mossos no han pogut aportar fins proves justificatives de la càrrega vandàlica dels Mossos d'Esquadra antiavalots, el dia 27 a la Plaça de Catalunya.

El responsable polític de les càrregues repressives violentes contra el jovent cívic i pacífic, només ha dit per defensar el greuge de les 121 persones ferides, què hi havia alguns violents.

On és el cos del delicte? En l'operatiu, les armes, l'ensenyament (instrucció), l'agressió dels Mossos, i de la Guàrdia Urbana (encara que fora en menys intensitat).

Aquests cossos armats repressius no estan formats, preparats, ni entrenats per defensar i mantenir l'ordre cívic ciutadà; ni per defensar els drets fonamentals de les persones. Estan mentalitzats per reprimir i destruir els drets de manifestació, expressió, reunió, i els què els hi manin. Una part dels diners dels contribuents es destina a organitzar la repressió quan la ciutadania, fent us de la llibertat ciutadana cívica, pretén exercir la crítica creativa i compromesa, o quan es vol alliberar de sotmetre's dels poders econòmics -patrons-, dels poders polítics -els governants-, dels caps repressors -es diguin Felip Puig de CiU, Joan Saura d'ICV, Montserrat Tura del PSC, Julia García-Vadecasas del tipus PP-.

Els servidors de l'Ordre públic resulten el principal perill públic. És l'entramat de les institucions, és a dir de l'estat, el que destil·la aqueta essència repressiva. És en el moll de l'os de l'estat: la coerció repressiva militaritzada de la dominació d'una ínfima classe gran propietària sobre la població que viu del treball, explotada. Aquesta és la primigènia i veritable essència de l'estat, despullat dels serveis públics i altres que donen nom a el que se'n diu del benestar.

CiU ha vingut per posar en cintura a la població de Catalunya. Ja no ho podia fer el tripartit de les esquerres. Encara no ho pot fer el PP. Ara bé, en el que toca a l'economia, a social, i a repressiu, CiU s'emula amb el PP. Discrepen i es confronten entre el PP i CiU en l'aspecte nacional, en les competències comercials i en la part que es pot sucar dels impostos, però si van només una mica maldades,la burgesia catalana sap que la cosa està amb aliar-se amb el germà de classe, la burgesia espanyola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario