19/6/11

19J manifestació No pagarem la seva crisi

Avui tothom a la manifestació arreu.

Convocatòria del moviment 15 M.

19J – Manifestació Internacional – El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi

Convoquem a tota la ciutadania a manifestar-se de forma massiva, festiva i no violenta el proper diumenge 19 de juny a les 17H a Plaça Catalunya. Aquesta manifestació internacional es celebrarà simultàniament en centenars de ciutats de tot el mòn sota el lema: El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi. La manifestació està convocada per les assemblees de barris, pobles i viles de Catalunya. Algunes assemblees de barri o municipi assistiran a aquesta amb marxes. També volem remarcar que posarem tots els mitjans perquè el 19J la mobilització sigui massiva, festiva i no-violenta.

A la convocatòria hi conflueix el sindicalisme, amb un gest i actitud unitària de gran importància per ajuntar forces dins la diversitat de cada moviment i organització.

Convocatòria de CCOO.

Davant les manifestacions del 19 de juny convocades pel moviment del 15M, CCOO fa una crida a la convergència social davant la decisió dels governs europeus d'institucionalitzar les polítiques d'ajust i colpejar els drets socials i laborals. Davant del Pla de Governança i el Pacte per l'Euro CCOO reclama la suma d'esforços per avançar en la resposta social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario