8/6/10

Derrotistes derrotats


La manifestació sindical d'avui a Barcelona tot un èxit. Des de la Pl. Universitat, Via Laietana fins a Sant Jaume plena de manera continuada de gent lluitadora.

Una festa, una festa treballadora. Una festa sindical i del jovent combatiu. Milers i milers de lluitadors/es contra el Decret de Zapatero i de Montilla (del govern tripartit del PSC, ERC i ICV-EUiA).

Una festa on s'hi han afegit el jovent universitari tallant a primera hora els accessos de Barcelona i els trens. Com el bons temps. La unitat sindical ha mostrat una força que feia molt de temps no la veiem, tant de temps que a molta gent d'avantguarda l'ha sorprès i l'ha agafat amb el pas canviat.

Encara fa no més de 36 hores a la permanent d'EUiA se'ns volia convèncer de que la mobilització estava perduda, això per part dels qui diuen conèixer el territori i d'altres directors generals i de més amunt. Les posicions derrotistes han hagut d'escapolir-se amb la cua entre les cames vist la massivitat i l'èxit de la manifestació. Valgui per la propera anar més en cura a l'hora de prendre el pols a una afiliació i assemblees que s'hi han, ens hem, jugat la pell per la mobilització.

I perquè es lluitava? Contra el Decret! Per la retirada del Decret! Contra les mesures de retallades!

De quin Decret? Només el de Zapatero?

La manifestació ha estat contra el Decret de retallada d'ajust d'austeritat de Zapatero i el del govern tripartit de la Generalitat de Montilla.

Cal repetir-ho, i disculpeu-me, perquè ho entenguin els nostres diputats i diputades. No volem que es doni suport a aquest Decret Montilla tripartit! La mani, amb les mans alçades cridava referent als Decrets:

¡Esto es un atraco!

Al capvespre amb trobo amb la següent convocatòria de la Federació de
Serveis a la Ciutadania de CCOO.:

Concentració al Parlament de Catalunya per protestar contra l'aprovació del decret "Castells".

Demà dimecres 9 de juny a les 10,30 h davant del Parlament de Catalunya.

NO a Madrid, NO a Barcelona.

CAP RETALLADA DE PENSIONS I SALARIS. CAP RETALLADA DE SERVEIS SOCIALS.

Entenc que la mínima coherència política d’esquerres i l’ètica personal treballadora estan amb la mobilització i les reivindicacions sindicalistes.

Encara més clar després de la manifestació d’avui. Els derrotistes i el derrotisme ha estat derrotat per la mobilització obrera i treballadora.

El mandat de la manifestació es contra el Decret al carrer i al Parlament i al govern.

Qui voti a favor del Decret no pot representar una coherència d'esquerra treballadora, ni sindicalista.

Si més no, No en el meu nom.

Fotos de Fulgencio i Alfons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario