4/6/10

Alçarem la bandera mobilitzadora per reforçar la lluita arreu contra el Decret de la Generalitat

Adjunto extractes de la posició política del POR a Catalunya sobre el Decret d'Ajust d'austeritat de la Generalitat.

El què correspon a una organització i a unes i uns diputats d'esquerres que pretenen construir una alternativa política és plantar cara al decret, votar NO al Decret, cridar a dificultar l'aplicació del Decret amb totes les mesures legals disponibles, promoure la mobilització per impedir-lo i forçar que es retiri. Insubmissió administrativa i institucional a les retallades. (...)

Alçarem la bandera mobilitzadora i de la coherència política d'esquerres al si d'EUiA; per tant no es temps de trencar res, les divisions i ruptures o retirades afebleixen el front treballador i combatiu. Amb la mobilització i l'enfortiment social i polític és com podem fer front a la incoherència de certes direccions, dirigents i parlamentaris/es. (...)

Cridem a reforçar la component d'EUiA mobilitzadora social arreu. (...)

La contradicció entre la component social mobilitzadora i la component institucional-governamental incoherent (derrotista) només la podem resoldre des de la base social treballadora. La contradicció vergonyant, el pes polític i ètic de votar i acceptar mesures de dretes, tot estar-hi en contra, ha de recaure en les majories que l'acorden, i en les persones diputades i gestores que la seva consciència i principis els hi permet votar-les i aplicar-les. Entre aquestes persones i dirigents no hi ha ni hi pot haver cap dirigent del POR. Nosaltres denunciarem les capitulacions i ens mantindrem junt amb els grans moviments unitaris de la classe treballadora i la seva avantguarda lluitadora. (...)

Per aconseguir mesures per la gent treballadora, per barrar el pas de les dretes al govern, ens cal mobilitzar i construir organització treballadora; es tracta d'enfortir EUiA, millor arrelada entre la classe obrera i el jovent. Unitat i mobilització. Hem de contribuir a la lluita i mobilització convocada pels sindicats, a la Vaga general del Sector Públic del 8 de Juny, i a la Vaga General intersectorial si s'imposa la reforma laboral per part del govern Zapatero.

Es pot seguir complerta a LA AURORA-POR.

No hay comentarios:

Publicar un comentario