25/6/10

Per la Vaga General del 29 S

Del bloc Bastidad'EUiA: Aquesta moció es va aprovar en la trobada assemblea de gent d’EUiA, que es va reunir el passat 19 de juny, a partir d’una convocatòria realitzada per Bastida d’EUiA, per a ser aprovada en el proper consell nacional d’EUiA, per tal d’entrar a fons en la preparació de les mobilitzacions sindicals, amb la vaga general del 29 de setembre.


Moció per a la preparació de la Vaga General del 29 S.

Considerem la convocatòria sindical unitària per la Vaga General és l'element social i polític més important per fer sentir i imposar les propostes treballadores a la Reforma laboral governamental unilateral i a les mesures pro-patronals i pro-financeres de retallades i contra la negociació col·lectiva.

Considerem que totes les assemblees i òrgans de coordinació i dirigents d'EUiA, han de tensar les seves forces per concentrar-se en la preparació de la mobilització sindical i contribuir al seu èxit a les empreses, estenen el suport social de la ciutadania. Considerem que aquesta mobilització reforça la unitat del conjunt d'EUiA. Considerem que promoure i difondre els raonaments per estendre la disposició a la vaga general ha d'ordenar i canalitzar tots els debats, l'orientació i acció política.

Proposem:

Aportar i fondre l'acció d'EUiA en tant que referent polític d'esquerra transformadora amb la unitat sindical, amb la preparació de les accions i manifestacions del 30 de juny, i per la vaga general del 30 de setembre.

Promoure i organitzar des de les assemblees territorials d'EUiA organismes amplis unitaris i plurals locals, de barri, població i ciutat, d'escoles i universitats, de suport i preparació de la vaga general convocada pels sindicats.


19 de juny de 2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario