11/4/09

Bracons

Un a un van caient símbols del que van representar unes senyeres duna altra forma dentendre i estendre el mediambient en el territori.

La inauguració del Túnel de Bracons és una nova estocada a la imatge, prou malmesa, dICV, i per empatia de la coalició ICV-EUiA.

Manen els socialistes del PSC al tripartit, i es nota; submissió a les grans línies establertes per CiU, i impotència burocràtica institucional davant la gasiveria financera i inversora del govern de lestat.

Leco-gestió a les conselleries fa aigües per arreu.

Lespectre de la socialvergència simposa als fets.

4 comentarios:

  1. No opina el mateix la dreta de sempre: CiU, PP, grups mediàtics (godó, el mundo, ABC..), Foment del Treball, CECOT, ESADE, IESE, Cambra de comerç, etc.
    Les mesures que porta a terme la nostra coalició en les dues conselleries que gestiona, són el blanc de la dreta cavernària i la dreta il.lustrada catalana. Per alguna cosa serà.
    Felip Puig ja ha dit que quan CiU torni al govern, el primer que faran és cancel.lar totes les lleis dels Departaments de Saura i Baltasar; dels altres Departaments (PSC, ERC) no ha dit res... ja li deuen anar bé!
    I respecte a Bracons: sí, ja funciona, però elñ traçat que ara s'ha inaugurat, no té res a veure amb l' inicialment projectat per CiU. Les modificacions del projecte son tantes que la pròpia CiU diu que no hi té res a veure.
    Cal ser crítics amb la dreta, amb la falsa esquerra, amb el poder, però ser-ho exclusivament amb nosaltres mateixos no ens ajuda en res.

    ResponderEliminar
  2. bienvenido a IloveIU compañero

    ResponderEliminar
  3. Em dol que certes conseqüencies de polítiques d'aquestes conselleries donin oxígen (i arguments) a les dretes, ens acostin a la socialvergència, i provoquin el desencís i l'animadversació de la nostra base social, en especial la jovenil. Reflexionar i denunciar-ho és per corretgir-ho, i per enfrontant-se "de debò" a les dretes.

    ResponderEliminar