6/11/15

En comú podem


La confluència entorn el concepte de Canvi En comú beneficia les perspectives de l’esquerra compromesa i lluitadora.
Tota la gent activista de BComú ha fet seu aquest acord, fins el punt de ser coherents unitaris; per això han acceptat les condicions d’EUiA per formar-ne part.
En comú podem neix amb un programa rupturista per les eleccions estatals el 20 D. Un nou espai català opta a grup parlamentari propi al Congrés estatal espanyol.
La candidatura impulsada per BComú i Ada Colau va capgirar el panorama de l’esquerra catalana i estatal.
Foragitar el PP del govern estatal. Barrar el pas a C’s, que es prepara per regenerar la dreta i al mateix PP, amb la mateixa política econòmica, junt amb un atac frontal a sobirania i moviment de llibertat de Catalunya. Combatre a CDC que aplica fil per randa la política del PP i de la troica.
La candidatura En comú podem estarà encapçalada per Xavier Domènech –propagador dels processos constituents- i Marta Sibila -Cafè amb llet-. L’artifex fins ha deixar-s’hi gairebé les pestanyes el tenim amb Adrià Alemany de BComú.
Aquesta candidatura convé es posi el repte de que Podemos i IU superen la seva divisió. L’esquerra s’ha de complementar i unir.
Comunicat d’EUiA: EUiA tanca un acord de confluència amb BComú, ICV i Podem per a les eleccions generals.
Esquerra Unida i Alternativa tindrà el número 7 per Barcelona i l’1 per Tarragona.
Esquerra Unida i Alternativa ha tancat avui un acord de confluència amb Barcelona en Comú, Iniciativa per Catalunya-Verds i Podem per a concórrer plegats a les properes eleccions generals del 20 de desembre.
BComú, ICV i Podem han acceptat totes les condicions fixades pel Consell Nacional d’EUiA i aprovades pels militants i simpatitzants de la formació en referèndum el passat dimecres 4 de novembre.
Pel què fa a la configuració de les llistes electorals, EUiA tindrà el número 7 per Barcelona i encapçalarà la llista de la confluència a Tarragona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario