18/3/14

CCOO i ANC fan un acord pel dret a decidir i la Catalunya social


CCOO de Catalunya i l'ANC fan un pas més, amb un protocol d'acord, en el compromís mutu expressat per la participació del sindicat a la manifestació de l'11 de setembre de 2012 i la Via Catalana del 2013, així com el suport de l'ANC a la vaga general. 
L'ANC va donant-se compte que la unitat ciutadana popular ha d'incloure les reivindicacions i drets socials per resultar majoritària i unànime. Fa poc, abans de CCOO, va ser la FAVB qui vaestablir un acord amb l'ANC. La incorporació de les grans organitzacions sindicals i entitats socials veïnals és de gran importància. L'ANC, entitat nascuda del procés sobiranista català, pot superar la concepció de "primer la independència i no toca lo social perquè divideix" a considerar que la defensa del "quin país volem" està en relació a una concepció social que inclogui i uneixi a la immensa majoria de la ciutadania treballadora. Una població que defensi els drets i serveis socials i condicions laborals farà més sòlida l'anhel de sobirania i lluita per la llibertat, la consulta i, com proposa EUiA, la República Catalana.
CCOO de Catalunya i l'Assemblea Nacional Catalana signen unacord de col·laboració pel dret a decidir i la Catalunya social. Dimarts 18 de març de 2014. Nota de premsa de CCOO.
El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, signaran demà dimarts, 18 de març, un acord de col·laboració entre ambdues entitats per treballar conjuntament en favor del dret a decidir i la Catalunya social.
La signatura tindrà lloc a la seu de CCOO de Catalunya, a les 16.00 hores. Posteriorment els màxims responsables del sindicat i de l’ANC explicaran als mitjans de comunicació els continguts i els objectius d’aquest acord. Això serà a la sala de premsa de la seu del sindicat, a Via Laietana, 16, 5a planta, de Barcelona.
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya. Barcelona, 17 de març de 2014.
Agenda: Dimarts 18 de març de 2014, a les 16.00 hores. Sala de Premsa CCOO - Via Laietana, 16, 5a planta. BCN.

No hay comentarios:

Publicar un comentario