6/1/10

Per Gaza, de Teresa Sala a M. del Mar Fernández.


La emotiva rebuda a les i els activistes de la Marxa a Gaza de la matinada del cinc de gener, va tenir un segon episodi a la tarda, a la casa de la Comunitat palestina, on es va valorar la importància del moviment per la llibertat de Gaza, el ressò de la mobilització a Egipte, amb la tasca diària de difusió i seguiment del grup de suport que aplegava a joves activistes a Catalunya. La vaguista de fam Teresa Sala va passar el testimoni a Maria del Mar Fernández, amb el calor i acompanyada del Grup de suport i marxaires. La Marxa per la llibertat a Gaza va concloure amb la Declaració d'El Caire. A Catalunya tenim convocada una concentració perl 15 de gener.


Nota de premsa 6 de gener 2010

La vaga de fam per la Llibertat de Gaza continua.


Els activistes que van participar a la Marxa Internacional per la Llibertat de Gaza han pres una decisió unitària de continuar la vaga de fam, que s’ha donat durant una reunió aquesta tarda a la Casa Palestina.

Per seguir portant aquesta vaga de fam s’ha acordat un relleu de la vaguista de fam, Teresa Sala, per part de la portaveu catalana de la Marxa, Maria del Mar Fernández. Maria del Mar ha expressat aquesta acció com “un senyal de dol per les 1.400 víctimes dels bombardejos de les forces d’ocupació israelianes”.

Maria del Mar, que aquesta tarda ha agafat el relleu de la vaga, en un acte simbòlic i acompanyada per una representativitat dels companys acabats d’arribar del Caire. La nova vaguista s’ha reafirmat en els objectius que la mateixa Teresa Sala va anunciar a través d’un vídeo que ja es va fer públic el dia 1 de gener. acional per la Lilibertat nciar a trav companys acabats d'emmarcat en un acte sim

http://www.youtube.com/watch?v=swUg4NjKQFw

Aquesta iniciativa s’emmarca en un context internacional en el que es troben trenta activistes d’arreu del món inspirats per Hedy Epstein, la supervivent de l’Holocaust de 85 anys, que va començar una vaga de fam al Caire perquè es trenques el bloqueig que pateix la Franja de Gaza fa més de 3 anys.

La Marxa per la Llibertat de Gaza conclou amb la Declaració del Caire, la fi de l’Apartheid Israelià

Els participants de Marxa per la Llibertat de Gaza van aprovar una Declaració dirigida a intensificar la campanya mundial de Boicot, Desinversió i Sancions (BDS) contra l'Apartheid Israelià. Recordem que a la Marxa van participar al voltant de 1.400 activistes de 43 països reunits al Caire, camí de Gaza, per solidaritzar-se amb els palestins i per trencar el bloqueig il·legal d'Israel.

Us podeu posar en contacte amb la Maria del Mar Fernàndez al telèfon de la Casa Palestina 93 218 72 48 i 93 237 84 61, o bé al mòbil 671 002 015

Comité Català de la Marxa per la Llibertat de Gaza.

No hay comentarios:

Publicar un comentario