2/1/10

Mensaje de Teresa Sala

Desde El Cairo, en solidaridad y denuncia por la masacre de Gaza hace un año. Desde la Marcha por la libertad de Gaza, para denunciar y condenar el bloqueo económico y humanitario a Gaza. Estoy en huelgo de hambre y voy a seguir ante las dificultades por parte de las autoridades egipcio para permitirnos el acceso a la Franja de Gaza. Hago mía la causa del pueblo palestino y expreso mi plena solidaridad con este pueblo.

Maria del Mar, portavoz de la delegación catalana a la Marcha de Gaza, has sido herida por la represión de la policía egipcia que le han roto un dedo.

Para más información a la Comissió de Suport de la Marxa a Gaza: 671 869 616 Àlex y 626 706 826 Rosa.

4 comentarios:

  1. La protesta: També inclou la massacre que els de Hamas van fer amb els seus "germans" d'Al Fatah?

    ResponderEliminar
  2. "Anónimo", pregunta-li a Marwan Barguti (empresonat a Israel)i als Màrtirs d'Al-Aqsa, d'Al Fatah, sobre masacres i masacres, sobre germans i germans, sobre enemics i enemics.
    El mateix Barguti, i les seves organitzacions, defensen la unitat palestina per resistir, combatre i alliberar-se de la destrucció israeliana; consideren que la divisió te a veure amb la política d'Israel i d'USA i la corrupció. També Barguti és un dels pocs interlocutors d'Al Fatah (i ANP) amb Hamas i Gaza, i un dels líders fins ara indiscutibles, que considera a Hamas com a combatents per la causa palestina.
    Què sàpiga, la Marxa és per la llibertad de Gaza i el desbloqueig. Pots dirigir-te a la Marxa, als telèfons inclosos en els meus posts, per sapiguer el que preguntes.

    ResponderEliminar
  3. Però si és per la llibertat a Gaza vol dir que és contra Hamàs?

    ResponderEliminar
  4. Des d'una altra banda de la mediterrània ens cal defensar la llibertat de Gaza, la llibertat i un estat per Palestina, en tots els sentits, no els camps de concentració-presons dels "dos estats" dels USA i UE, inclosa España; però la lluita a Palestina per la seva llibertat i unió, ha de ser cosa de la gent i del poble palestí. A favor o contra Hamas, a favor o contra Abbas, ho han de dir la gent palestina, a les eleccions varen votar com a majoria a... Hamas!!!

    ResponderEliminar