6/3/15

8 de Març: ANC, les dones i la independència


Gillian Martin, líder de Dones per la Independència d’Aberdeen (Escòcia), està fent una gira iniciada a Euskadi de la mà de l'ANC i Gure Esku Dago (Hernani, Bergara), ha anat a Galiza amb Anova (Vigo, Santiago de Compostela), i finalitza a Catalunya amb l'ANC.
És la tercera visita de Dones per la independència d'Escòcia a Catalunya. La primera va ser organitzada des de les Esquerres pel SíSí junt amb l'ANC.
L’ANC commemora el Dia de la Dona amb l’acte “Ambindependència, les dones decidim
El divendres 6 de març a les 19h, l’Assemblea Nacional Catalana commemora el Dia de la Dona a l’acte “Amb independència, les dones decidim” al Centre Catòlic de L’Hospitalet de Llobregat.  
Odette Viñas, de Feministes per la Independència; l’activista veïnal, feminista i expresidenta de la FAVB, Eva Fernández; Gillian Martin, líder de Dones per la Independència d’Aberdeen (Escòcia); i la presidenta de la l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell exposaran, cadascuna des del seu àmbit, l'oportunitat històrica que suposa la creació d’un país nou per a aconseguir una societat més justa on assentar les bases de la igualtat de gènere.
A més a més, l’acte “Amb independència, les donesdecidim” servirà per a presentar una declaració amb les reivindicacions que permetran assolir un país nou lliure de desigualtats per raó de gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario