21/7/14

Escenaris derrotistes: No hi haurà consulta

Escenaris de consulta i legalitat catalana · 3
És palès que el govern de l'estat, els partits dinàstics encapçalats pel PP i el PSOE, així com la Constitució de 1978, la Corona, les FFAA i les institucions del Regne d'Espanya, no volen ni voldran, ni acceptaran cap tipus de sobirania catalana que representi llibertat i independència, ni la consulta del 9 de novembre.
Li podem afegir que el PSOE i el PSC, així com d'altres esquerres, a més de segments del poder econòmic català, només estan disposades a acceptar una consulta legal -segons una legalitat vigent malgrat aquesta negui la seva realització- i pactada amb el govern espanyol.
Endemés, una part de l'esquerra que assumeix el dret a l'autodeterminació en general i també la consulta, no vol la secessió de Catalunya, amb la contradicció que tampoc vol la Corona i el Regne d'Espanya, però sí un estat espanyol de III República única.
Alguns que diuen que volen la consulta resulta que no volen la pregunta adoptada ni la consulta actual.
En fi, que el govern i president de la Generalitat de Catalunya no contemplen desacatar, val a dir desobeir, les sentències del Tribunal Constitucional i les decisions del govern de l'estat.Escenaris derrotistes: No hi haurà consulta

No hi ha res a fer?

Terceres vies

El procés sobiranista es domesticarà i exhaurirà

Escenaris de llibertat, legitimitat i legalitat catalana: El nus gordià rau en la consulta

Legitimitat i legalitat catalana

Desacatament i desobediència

La Consulta amb legalitat espanyola o catalana

Eleccions, ruptura democràtica i procés constituent

La DUI

República Catalana

Francesc Matas Salla i Josep Ferrer Llop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario