15/7/14

Gaza clama al món


Gaza clama al món el crim a la humanitat que es perpetra amb absoluta impunitat pel militaritzat estat d'Israel.
Israel és un estat destructor de Palestina, de la gent palestina, i de tota convivència possible entre el poble jueu i el palestí.
L'Apartheid sionista israelià cada vegada s'apropia, amb la seva barbàrie contra Palestina, de les negres ombres de l'holocaust antisemita del nazisme contra la comunitat jueva alemanya, polonesa i europea.
Aquest estat cada dia existeix més il·legítimament a la terra de Palestina.
Una futura convivència entre les poblacions que viuen a Palestina no podrà ser amb aquesta democràcia sionista pitjor que moltes de les més indesitjables dictadures.
Els Estats Units primer, Europa segon, són ben responsables dels crims de guerra per part de l'estat d'Israel contra una població civil sense capacitat de defensa. L'estat espanyol participa d'aquest bàndol que protegeix i fa negocis de tot tipus, per suposat amb armes, amb els assassins polítics i militars. Catalunya entrena els seus Mossos d'Esquadra a les ordres i ensenyament dels assassins professionals d'Israel.
Fora la hipocresia pro-israeliana. No més complicitats amb Israel. Aturem el càstig col·lectiu a Palestina.
Tots i totes som Gaza. Visca Palestina lliure.
Dijous mobilitzacions arreu del món. Adjunto la tramesa feta per Pau Sempre de la convocatòria a Barcelona.
Bona tarda, Davant el càstig col·lectiu que està vivint la població palestina aquests dies, s'ha decidit convocar una manifestació aquest dijous 17 de juliol a les 18.30h a Plaça Catalunya, Barcelona amb gent provinent de diferents organitzacions que treballen en solidaritat amb el poble palestí: No més complicitats amb Israel, la Comunitat Palestina, BDS Catalunya, Itaca, Pau Sempre, Junts, etc.
Al finalitzar la manifestació farem una acció homenatjant a totes les víctimes. Per a fer-ho necessitem que tothom porti un parell de sabates, sobretot necessitem sabates de criatura. 
Us adjunto el cartell per a que es faci màxima difusió.
El mateix dijous hi haurà una acció sorpresa als Jardinets de Gràcia a les 11h a la que està tothom convidat.

Moltes gràcies i fins dijous, Pau Sempre


No hay comentarios:

Publicar un comentario