4/6/12

Liderar esquerra en clau Syriza catalana

Joan Josep Nuet com a nou coordinador.
Els acords teixits i consensuats en les propostes i en el repte de construir un nou espai polític va conduir a una candidatura unitària per la direcció d'EUiA, tant pel consell nacional com a la coordinació general.
Passo les paraules que vaig expressar al plenari de la 6a assemblea en suport de la llista de persones al consell nacional d'EUiA.
Bon dia a tothom, a totes i tots, companys i companyes, delegacions,
El nostre repte i voluntat és liderar l'esquerra. 
Un lideratge social i polític, al carrer, a les empreses, al parlament i als ajuntaments. 
Un lideratge contra CiU, els banquers i paràsits, contra la dreta catalana i l'espanyola.
Aquesta llista ha aconseguit el consens perquè hem volgut el consens, perquè hem treballat per el consens amb els cinc sentits. És la nostra llista. És la meva llista.
Ara és l'hora de dir ben alt i clar què l'únic candidat presentat a la coordinació ho és de consens, aquest candidat a coordinador compta amb tot el meu suport. En Nuet és un candidat per treballar amb consens i fer equip en diàleg i compartit.
Volem un lideratge popular social per la llibertat de Catalunya.
Per aquest lideratge hem de conviure, confluir i unir Autonomistes, Federalistes i Independentistes; ho hem de fer en base al Dret a l'autodeterminació, per una Consulta ciutadana vinculant, que decideixi  sobre l'estat a Catalunya, sobre la lliure relació amb els altres pobles i estats d'Espanya i Europa.
Com podem avançar per aquest lideratge? 
Hem de compartir i fondre'ns amb el sindicalisme actiu de les empreses, amb el moviment que emergeix de la indignació de les places.
Companys, companyes, escoltem el què ens diuen, diguem els que ens diuen; 
aprenguem del Front de Gauche i de Syriza!
EUiA endavant! Visca Esquerra Unida i Alternativa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario