8/12/09

Aminatou Haidar!

Àngels Tomàs, Francesc Matas, Miralles, Nuet i el seu fill Pau a la concentració. Foto: Eva Balart.

EUiA participa a la concentració en suport a Aminetu Haidar. El senador JJ Nuet sosté amb el seu fill Pau la foto que li va regalar a Lanzarote Aminatou Haidar, amb una dedicatòria i firmada a darrera.

El coordinador general d´EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, el senador de la formació, Joan Josep Nuet, la responsable de Pau, Solidaritat i Moviments Socials, Àngels Tomàs, i el membre de l'executiva d'IU (portaveu de Redes), Francesc Matas, han encapçalat aquesta tarda la delegació d´EUiA que ha participat a la concentració convocada pel moviment català de solidaritat amb el poble sahrauí per la situació que pateix l´activista Aminetu Haidar, en vaga de fam des de fa 22 dies a l´aeroport de Lanzarote. Haidar sols demana el retorn al seu país, el Sahara Occidental, sense condicions prèvies i complint la legislació internacional. I això és el que han defensat avui els concentrats: que es respecti la voluntat de Haidar i aquesta pugui retornar a la seva terra amb els seus.

La concentració ha tingut lloc davant la Delegació del Govern a Catalunya i ha reunit de manera urgent més de 150 persones, moltes d´elles de la comunitat sahrauí. La propera concentració serà dijous 10 de desembre, també a les 19 hores però aquesta vegada davant la subdelegació del Govern, a Pla de Palau.

Info a EUiA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario