2/7/09

Montilla prefereix a Mas.

Si més no per la LEC. L’OPUS, l’església, deuen estar contents. La patronal de l’escola privada encara més. Una llei de país per obre i gràcia, no de Déu, sinó del PSC+CiU+ERC.

Avui és un dia trist per a l’ensenyament i l’educació de Catalunya. El Parlament a aprovat una Llei d’Educació de Catalunya, com ni CiU s’havia atrevit a fer en els seus vint-i-tres anys de regnat convergent dretà.

Montilla, el PSC, el tripartit, han passat per la dreta a la mateixa dreta catalana. ¿Aquesta és la manera d’evitar que la dreta, CiU, torni al govern?

¿Quants episodis, pedres a les sabates, i polítiques pactades amb la dreta en benefici de la dreta haurem de suportar per impedir que aquestes polítiques no les faci la mateixa dreta?

¿No hauria de fer polítiques d’esquerres un govern que es postula d’esquerres?

¿Hem de mobilitzar i lluitar contra les polítiques de dretes fetes per les tripartites esquerres-dretes (PSC-CiU-ERC) o no? ¿Fins quantes trapelleries hem de suportar per reaccionar i distanciar-nos d’aquest personal? ¿No se’ns embota la capacitat de construir alternatives d’esquerres amb tanta comprensió amb aquest govern que pacta amb les dretes? Encara ho fa més des de l’actualització de l’Acord d’Entesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario