7/7/09

Un sopar complert

Aperitiu amb parlament de nord-americans/es del green party de la Ford Rive Rouge de Detroit (i del labour). Margaret va aportar el suport anímic i financer a la Fundació Socialisme sense fronteres. Fred Vitale expressà com colpeja la crisis als USA, tot haurà de ser diferent, ara mateix el motor nord-americà General Motors desapareix, els grans bancs fan fallida, el lliure mercat necessita de milions de dòlars públics de l’estat per a subsistir.
Patrícia Melgar, presentà la campanya per l'ensenyament de gènere per la gent formadora i professorat a instituts i universitats, que impulsa la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Va estar present que segueix la lluita pels 2 dies del BUS, amb l’Andreu de Cabo; també va senyalar com agredit, la repressió dels Mossos del 18 de març.
El brigadista Nil Roca presentà la brigada a Palestina de l’agost amb 40 persones, per la reconstrucció de cases a Anata (junt Jerusalem).

El projecte de documental sobre reagrupament familiar de gent jove paquistaní, va ser l’aportació de Naqash, com a mostra gràfica havien muntat un mural amb fotos.
Pello Erdociaín, secretari de la Fundació Andreu Nin, animà a anar per l’octubre a l’expedició a Gijón, durant l’aniversari de la insurrecció asturiana de l’Aliança Obrera (UHP).
Fi amb el parlament del POR. Unitat i pluralitat per la refundació de l’esquerra des de la base, unitat per la mobilització per una sortida treballadora d’esquerres a la crisis econòmica.

Cloenda amb el cantautor uruguaià Hugo Colacho.

3 comentarios:

  1. ummm si "sopar" significa "cenar" en catalán por tu blog desprendo que estás cenando con amigos un día sí y otro también. :-D
    ¡¡¡qué suerte!!! Si hay que ahcerse del POR me hago ¿eh? ;P

    ResponderEliminar
  2. es la misma cena... anual... pero con los amigos/as revolucionarios/as siempre es muy grato departir, debatir y... comer... y triste dividirse e ignorarse o pasarse por la piedra... pues, sobre el POR... la gente revolucionaria tiene las puertas bien abiertas... lo de comer ya es quizás harina de otro costal.
    ... era un "sopar" fusión... cocina catalana... andaluza... paquistaní... abientción musical uruguayana... maestro de ceremonias procedente mañico...
    tengo que poner un traductor en la página...

    ResponderEliminar
  3. una gran cena entre compañeros :)

    ResponderEliminar