20/1/11

Una veu de l'esquerra per millorar Rubí

D'esquerra a dreta: Marta Ribas i Ivan Hernáez, Núria Buenaventura i Joan Herrera.

La imatge és prou clara. Marta Ribas d'ICV i Iván Hernáez d'EUiA, regidors de la coalició ICV-EUiA a Rubí, amb Núria Buenaventura (diputada d'ICV-EUiA al Congrés espanyol) i Joan Herrera (president del Grup parlamentari de la coalició ICV EUiA al Parlament de Catalunya). Va ser el dilluns 18 a l'auditori de la biblioteca municipal.
El grup municipal rubinenc d'EUiA-ICV conta de tres persones regidores per part d'ICV, amb la Marta de portaveu, i d'una regidoria per part d'EUiA. En aquest darrers quatre anys la coalició ha treballat amb un bona entesa amb sectors veïnals, sindicalistes, joves i diversos col·lectius de gent immigrada.
L'experiència social, cultural i de lleure, amb l'Espai Obert com associació gestionada pel jovent, ha donat una nova dimensió al repte per cobrir les necessitats de la gent jove.
En la presentació de l'acte la Marta va plantejar “No podem aturar la crisi, però sí millorar la situació de les persones millorant l’accés al treball, els serveis, la convivència, convertint l’accés a l’habitatge en un dret...”, i va aprofitar per fer un esment al procés d'avenç de la coalició local: “Nosaltres no tenim crisi de lideratge ni de model, i no ens fa por obrir-nos perquè no aparquem la nostra ideologia quan venen eleccions”.
L'Ivan, va arrancar un aplaudiment al començar referint-se a la revolució tunisiana, per seguir destacant la importància de la unitat de l’esquerra: “A Rubí, a Catalunya i a l’Estat som la mateixa veu, la veu de l’esquerra cohesionada que està en contra de la retallada de drets”.
Ara cal prosseguir aquesta tasca conjunta amb les propostes de la coalició per Rubí, de manera que la Marta i l'Ivan puguin rebre el suport social avinent per ser escollits i portar des de les regidories aquesta veu i lluita per les millores rubinenques al Consistori.

No hay comentarios:

Publicar un comentario