27/1/11

Una jubilació estafa

Avui hi ha una convocatòria de Vaga General diferent a la del 29 de setembre de 2010. Avui 27 G és una mobilització de vaga dels sindicats més petits per tant poc unitària, sense la implicació de CCOO y UGT, això significa que malgrat les necessitats i la convocatòria serà una vaga i una mobilització molt parcial. CCOO i UGT s'han decantat per una negociació. Tanmateix fins i tot per una bona pressió per aconseguir parar els peus a aquesta jubilació estafa i les brutalitats laborals que imposen patronal i govern estatal ens cal lluita i mobilització. Tota mobilització ha d'anar destinada a estendre la lluita fàbrica a fàbrica i al conjunt social, la necessitat de la mobilització general unitària segueix vigent. Les retallades de sous a la Nissan, el tancament de Yamaha, el trasllat de Ficosa després de la gran maniobra especulativa amb els terrenys a Rubí, les retallades de personals que planegen sobre les Caixes, es precipiten amb un govern de la dreta com el de CiU i amb un PP que ja es veu instalat a la Moncloa. Adjunto el comunicat:

NO 67 anys!!!

Cal la unitat sindical.
Cal respostes unitàries i continuades per fer front a les retallades socials. La vaga general del 29S va obrir un camí, passant de la passivitat, de la resistència sorda o la lluita empresa a empresa a una lluita i una perspectiva general, amb la unitat sindical encapçalada per CCOO i UGT va ser fonamental.
Davant la convocatòria de vaga general convocada a Catalunya per CGT i altres sindicats minoritaris, volem fer pales que la unitat sindical del 29S, en la convocatòria i encara més, en la pràctica, la defensem i creiem que cal continuar-la treballant. Per sobre de les diferències, cal la unitat de la classe treballadora perquè amb ella, la lluita la fa més forta.
Com sigui que la convocatòria de mobilització del 27G a Catalunya intenta respondre als atacs i retallades que està decidint el govern Zapatero sota els dictats del capital i els mercats internacionals, el Partit Obrer Revolucionari, anima al seu seguiment en els centres de treball on els sindicats l’estiguin organitzant.
No 67 anys, jubilació. No a les retallades socials. Defensa de la negociació col•lectiva.
Barcelona, 26 gener 2011.

A L'AURORA-POR

No hay comentarios:

Publicar un comentario