27/11/09

Guanyarem la igualtat

Breu parlament de la Montserrat Vilà, en nom de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, a l'acte del 25 de novembre d'enguany a la plaça de Sant Jaume, com a cloenda de la manifestació.


Vindiquem que durant tot l’any sigui visible la violència contra les dones doncs s’exerceix dia a dia en el si de la nostra societat.

La Plataforma ofereix a totes les persones i entitats l’espai del tercer dilluns de mes, aquí a la Plaça Sant Jaume a les vuit del vespre, per representar d’una manera variada i creativa l’homenatge a les dones colpides i assassinades per la violència implacable masclista.

La estructura social de poder no la canviarem només amb lleis, prohibicions, o normatives. És un problema que haurem d’anar batallant i parlant molt amb la gent, sensibilitzant cada vegada a més dones i homes disposats a desterrar els paràmetres patriarcals de la societat. Per això és molt important la nostra tasca com a xarxa social, la feina d’aproximació i sensibilització a la ciutadania.

És el vostre espai. Feu-lo de totes les dones.

Estic convençuda. Estem convençudes. Les dones podem.

Entre totes les dones guanyarem la igualtat com a persones!!!

Aconseguirem una societat amb relacions veritablement igualitàries!

TRENQUEM EL SILENCI!!!!

PROU AGRESSIONS CONTRA LES DONES!!!!

PROU AGRESSIONS!!!

25 de març de 2009.

No hay comentarios:

Publicar un comentario