11/2/16

Titellaires en llibertat imputats per una Judicatura de pander-ETA


#LibertadTitiriteros ha mogut passió i cames arreu de l’Estat.
L’acció de rebuig a la llibertat d’expressió s’ha estès imparable. Ahir va ser una festa amb la llibertat de Raúl García Pérez i Alfonso Lázaro Torre de “Títeres desde abajo”.
Els dos titellaires hauran de signar cada dia a l’Audiència Nacional. Visca l’Espanya de pander-ETA. Maldestrament segueixen sent considerats promotors d’apologia del terrorisme.
El jutge estableix una normativa que hauria de considerar-se anti-constitucional o sinó motiu per canviar de constitució de ben seguit. Segons la Fiscalia i el jutge la sàtira, l’humor, és tolerable sempre que sigui amb tot de limitacions.
Llibertat d’expressió, crítica, però menys. Val a dir que la llibertat és tutelada, supervisada i, com veiem, penalitzada com un greuge pitjor que moltes corrupcions i fins i tot crims.
La Llei mordassa afegeix plom a la jurisprudència anti-terrorista i a la cultura que flota per l’Estat, la Judicatura i unes quantes altres institucions, amb aroma neo-franquista.
Trist que l’Ajuntament de Madrid no pugui fer-ne una defensa franca, honesta i radical d’una funció de Guinyols. Inofensiva i ben educativa. Goig que l’Ajuntament de Barcelona, amb l’Ada Colau al davant es comprometi amb la llibertat d’expressió, sense temors absurds a la brom-ETA de la faràndula. Potser és per allò de Barcelona N-ETA.
Si no es pot dir “el rei va nu” al poderós, si s’escapça i nega la llibertat de crítica de la creació artística, impera un borreguisme gris burocràtic de tal dictatorial que nega tota llibertat d’expressió veritable.
El contrasentit terrorífic no és pas la pander-ETA sinó el poder i la constitució que l’empara, mentre impedeix la sobirania de la ciutadania, a banda de negar la dels pobles.
Convé una Espanya i una Catalunya n-ETA de mordasses, amb els valors de la llibertat i republicans.
Del Butlletí electrònic d’EUiA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario