19/2/15

Merche Vidal aporta il·lusió i activisme compromès a Barcelona en comú


Il·lusió, compromís, activisme mediambiental, polític i veïnal, és el que aporta la candidata d'EUiA a la confluència de Guanyem, ara Barcelona en comú.
Bones maneres igualitàries, respecte i implicació amb les assemblees de la base ciutadana, convicció amb l'honestedat i transparència. Repte de fer les coses diferents per aconseguir polítiques diferents.
Consciència de la força col·lectiva que potencia les creativitats i incrementa les oportunitats.
Mercedes Vidal, 1980, del barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona, s'ha animat a Guanyar Barcelona junt amb l'equip de l'Ada Colau i Barcelona en comú.
Els vuit anys de vicepresidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona li permeten una visió de conjunt que segur posarà empremta per una Barcelona dels seus barris, veïns i veïnes, amb la ciutadania treballadora i modesta.
L'actual regidora i coordinadora d'EUiA Barcelona, Isabel Ribas, cedeix el testimoni a l'experiència de confluència genuïna que representa Barcelona en comú.
EUiA Barcelona està fent un tomb complert per transformar-se de forma útil al projecte col·lectiu de Barcelona en comú.
Il. de Ferran Esteve.
La candidatura entorn l'Ada Colau és un ferment de transformació de tot el panorama polític ciutadà, inclòs l'activisme i les forces polítiques compreses.
Ada Colau i Barcelona en comú expressen la necessitat d'aplegar forces variades de tot tipus per aconseguir polítiques adients a una Barcelona de la seva ciutadania, val a dir de la majoria de la població treballadora barcelonina. La CUP s'ha separat d'aquesta experiència unitària, però moltíssima gent afecta a la CUP, prefereix seguir l'experiència inèdita i genuïna unitària de confluència.
El factor Ada ha posat en hores baixes a Trias i a CiU. És una necessitat de salut pública foragitar a Trias d'alcalde i a CiU del govern municipal. Com Mas i CiU a tot Catalunya, les seves polítiques són pernicioses per a la ciutadania majoritària.
Barcelona és un element clau per a esdevenir en capdavantera d'un nou temps a la ciutat i a Catalunya. El camí constituent de sobirania i de república catalana necessita de les polítiques com les que propugna Barcelona en comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario