7/11/19

XV Fòrum contra les Violències de Gènere, sobre violències en la infància i l'adolescència


Avui 7, el 8 i 9 de novembre de 2019 s’inicia el XV Fòrum contra les Violències de Gènere a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. L’eix d’enguany és sobre les violències masclistes a la infància i l’adolescència. Una xacra que resta ben reclosa a la intimitat de les famílies, les escoles i en certes activitats de lleure, inclòs les esportives.
 
En els debats i les ponències s’aflorarà la violència que pateixen els fills i filles víctimes de violència masclista. Aquestes agressions han arrabassat la vida de 27 menors i ha deixat 243 orfes en els darrers 6 anys, segons l'informe 2018 de la Fundación Mujeres i el Fondo de Becas Fiscal Soledad Cazorla

El Fòrum s’endinsarà en les violències masclistes en les relacions esporàdiques i de parella a l’adolescència, abordarà la prevenció dels abusos sexuals infantils, la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, el tràfic i explotació sexual de
menors, entre altres cassos. La reflexió col·lectiva pretén contribuir a generar un posicionament, respostes i mobilització per part del jovent envers les violències masclistes.

L’exposició del Fòrum forma part d’una creació de 14 il·lustracions creades per catorze dones artistes entorn les temàtiques que es desenvoluparan a les taules, tallers i activitats. La imatge del cartell i programa del Fòrum és la quinzena creació, de gran impacte visual i emocional.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario