4/3/16

Enfortir l’estratègia revolucionaria, a la Conferència dels Comunistes de Catalunya


La Conferència dels Comunistes de Catalunya el 20 de febrer de 2016 ens va invitar a L'Aurora a participar amb unes paraules de salutació. Adjunto el guió.
Agraïm la invitació i de poder saludar-vos en nom de L’Aurora, organització marxista, i en del meu propi.
Som companys/es d’ ideologia comunista i revolucionaria, treballadora, fa forces anys que fem conjuntament acció política a EUiA.
Compartim l’estratègia en el seu fons. Hem estudiat el vostre document i el valorem com un avenç. Volem un Poder de canvi polític i de sistema econòmic, social.
Hi hagin o no noves eleccions a l’Estat ens cal actual perquè el govern no sigui del PP, de la dreta. Cal Esquerres al govern de l’Estat, per fer polítiques econòmiques i social d’esquerres que superin aquesta crisi que ens destrueix.
Som com vosaltres compromesos amb una República Catalana. Impulsada des dels acords de les esquerres.
Una ruptura constituent per una república catalana seria el millor per contribuir a una república espanyola. Aquí hi ha la mobilització potent, la consciència i la força que fa de motor per aconseguir-ho.
La burgesia catalana està feble entre: a) l’atac de l’Estat de la burgesia espanyola, b) la crisi econòmica i c) la corrupció que ha fet esclatar CiU i desarborar CDC; Necessita d’ ERC i CUP, necessita de les esquerres per sostenir el lideratge. És l’hora per l’hegemonia d’esquerres. El moviment sobiranista ho permet si l’omplim de les aspiracions treballadores, del poble que viu i treballa a Catalunya. Cap supeditació ni subordinació a l’Estat del Regne d’Espanya. Tampoc del Dret a decidir, Cal exercir-lo. Deixem de pidolar pel Referèndum. Fem-lo! Amb la força popular i treballadora liderant el Parlament.
Tenim l’oportunitat d’aportar l’experiència, la força i la base social històrica treballadora, la socialista, comunista i sindical amb EUiA a un nou subjecte polític català En Comú. Els municipis del canvi són quelcom més que flor d’estiu, són el futur proper. El futur és comuner.
Tenim la responsabilitat d’enfortir l’estratègia revolucionaria. Fem segons la consciència treballadora, mesurem les forces obreres i populars així com les del dominador i explotador, de la burgesia i el seu Estat.
L’Aurora som una organització marxista disposada a unir forces entre els i les partidàries de la revolució treballadora.
Visca... la Classe treballadora! República! Revolució!

No hay comentarios:

Publicar un comentario