25/8/10

Laura Riera

Mossos, Audiència Nacional, Justícia Generalitat, agredeixen i impedeixen l’acte pacífic de rebuda de la Laura Riera, posada en llibertat.

Activistes, famílies i quitxalla festiva víctimes de la violència repressiva policíaca en plena Festa del barri de Gràcia.

La llibertat d’expressió de nou negada via violència institucionalitzada.

Terroritzament legal? Impunitat Judicial i policíaca? Condemna fàctica de la Laura que ha complerts els anys de presó prescrits i ha estat alliberada?

Els drets democràtics trepitjats pels caporals d’unes esquerres, obedients a una Audiència Nacional que s’hauria de dissoldre.

2 comentarios:

  1. La Laura Riera té tot el dret a ser ben rebuda a casa seva, pels seus familiars i amics. A trobar feina i refer la seva vida.
    A un delinqüent no se li pot fer un homenatge públic. I l'Audiència Nacional aplicant les normes de l'Estat ha arribat a aquesta conclusió i no s'ha equivocat.
    I no és una qüestió de dretes o d'esquerres. L'Audiència també hauria de prohibir un acte d'homentage a un delinqüent relacionat amb l'extrema dreta. O no relacionat en res que tingui a veure amb política.

    Elisabet

    ResponderEliminar
  2. L'Audiència Nacional és un Tribunal d'excepció, rèmora amarga hereva d'èpoques dictatorials que s'hauria de disoldre.
    És un dret inalienable democràtic poder rebre i festejar a lluitadores com la Laura.
    No és pas cap delinqüent, malgrat la comdemna judicial, és una lluitadora egarense.

    ResponderEliminar