14/1/21

Inclemències

Les inclemències 2020 es perllonguen i tenallen el nou any. La consciència ciutadana de les feines vitals de les cures i serveis públics es veu alterada pel poder de les finances, farmacèutiques, elèctriques, tenidors de lloguers i grans fortunes. El temporal gèlid esperona el festival de beneficis de les corporacions. Manca un terratrèmol social per obligar els governs a endreçar el desori, aplicar polítiques públiques i posar aturador a la cobdícia patronal.

El temporal de neu provoca la repetició del model de resposta política emprat davant la pandèmia vírica. Els governs i responsables polítics no fan cas dels equips científics, no preparen els recursos per afrontar les catàstrofes, ni aprofiten per dedicar els milions extraordinaris de xoc a infraestructures, treballs i empreses públiques, inclosos els bancs per on es vehiculen la riuada de diners.

La ciutadania n’és greument perjudicada pels estralls, ara bé una part minoritària d’empreses i butxaques privades s‘omplen, farcides de beneficis. Perles d’un sistema social insostenible. Campanades que clamen per un món comunal, lliure, socialista i feliç.

Els governs han de ser útils per a la majoria ciutadana, en comptes de per la ultra minoria rica. Mesures de xoc pandèmic i climàtic: Renda Bàsica Universal; Moratòria dels lloguers propietat de fons voltors i rendistes; Moratòria rebuts aigua, llum i gas; Moratòria pagament préstecs; Desprivatizacions a Salut; Control estatal i nacionalitzacions d’Empreses de bens vitals i essencials; Banca Pública; Impost extraordinari als beneficis i a qui te domicili social en paradisos fiscals; Complir amb els milions del ‘Pacto de Estado’ contra la violència de gènere que s’han esvaït.

Urgeix racionalització social, millores ciutadanes i equitat moral. El progressisme i llibertats es mesuren pels recursos públics adients.

Ara pocs defensen que el "mercat es regula i ho soluciona sol". Els senyors de les finances i les empreses ploriquegen i demanen a l'Estat seguir amb les polítiques de privatitzar beneficis i socialitzar pèrdues.

Aquestes crisis poden ser una oportunitat per canviar-ho tot o sostenir la davallada cap a la destrucció.

És així que el PSOE nega una i altra vegada investigar els tripijocs i corrupteles del Rei emèrit que afecten a la Casa Reial. No hi transparència, val a dir es manté la moral d’hipocresia, lladronici i misogínia del règim 1978.

Laura Borràs i Joan Canadell, del Junts de Puigdemont, tampoc s’aturen pas en descabdellar el seu receptari neoliberal, s’esforcen per ser baules d’enllaç amb els poders empresarials; pretenen sostenir la mateixa estructura econòmica dels privilegis elitistes incorporant màgia de tall independentista i republicana.

Convé una Generalitat que vagi cap a aliances d’esquerres, cap a l’Amnistia i l’Autodeterminació (Referèndum), cap a la institucionalització republicana. 14 de gener de 2021

De la Carta de L’Aurora.

7 comentarios:

  1. Hi thanks for sharing nice information.
    if you are lookingamway.ch
    visit my site.

    ResponderEliminar
  2. "Considering people’s awareness of fitness, most relevant businesses are now producing several tools, health drinks, apparel, etc.SNF Academy Affiliate Partner
    Promoting such products through your website will help people make smart and healthy purchasing choices while allowing you to earn a good amount of fortune."

    ResponderEliminar
  3. There are plenty of compliments you can use to make someone feel amd vega 11 about themselves, but certain ones can be more appropriate than others. Depending on the scenario, the compliment you give can either drive home your admiration for someone

    ResponderEliminar
  4. Ymm! Nice recipe. I personally love cake. Will try to make it this weekend. Thanks for your post!

    ResponderEliminar
  5. Do you want to know about Graphic Design? Lets cheak our website and Collect your information

    ResponderEliminar
  6. Do you want to purchase your pet items ? Lets cheak our website and Select which item do you want for.

    ResponderEliminar
  7. Experience exponential growth with Barakah Marketing Agency's expert Social Media Marketing services. Elevate your online presence, engage your target audience, and boost conversions through strategic campaigns. Our proven techniques ensure optimal visibility and brand recognition. Trust Barakah Marketing Agency to navigate the dynamic landscape of social media, delivering unparalleled results that drive business success. Maximize your impact and drive with our comprehensive Social Media Marketing solutions.

    ResponderEliminar