10/7/11

Nosaltres NO decidim

Un any després de la magnífica manifestació milionària del "Som una nació. Nosaltres decidim", resta una demanda popular massiva insatisfeta. No és qualsevol. La llibertat, el dret de decidir és encara una llibertat escamotejada.

CiU i el president Mas des del govern ha estafat de nou la demanda popular. Ni dret de decidir, ni consulta, ni referèndum, ni concert econòmic i nou pacte fiscal, ni res. La llet, i els productes dels caps catalans de les empreses catalaníssimes seguiran fent-se en castellà, llevat d’unes poques excepcions.

Els drets democràtics tenen un mal viure i un pitjor futur a mans de CiU. Mas i CiU necessiten el PP per mantenir-se al govern. Mas i CiU renuncien sense mala consciència als drets de Catalunya. Els Pressupostos i les retallades socials són mirall dels interessos de les classes posseïdores catalanes del bracet de les espanyoles.

El frau governamental aboca a una major separació entre la ciutadania i l’estament polític oficial, entre la població i les institucions governamentals i institucionals.

És alliçonadora l’enquesta del Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) quan mostra que, si avui se celebrés un referèndum d'independència, el 43 % de les persones votants seria a favor i el "sí" seria l'opció majoritària. És un toc d’alerta de la radicalització política en defensa de la llibertat de Catalunya.

La manifestació d’ahir “Pel nostre futur: independència!” manté la flama. La consciència popular roman ofegada, cercarà el seu camí i les seves formes. A l’esquerra treballadora ens interessa la llibertat, per tant la mobilització per la llibertat per Catalunya, amb consultes i referèndums vinculants

Primera foto, d'ahir, de Jordi Soteras. Segona foto de la manifestació del 10 de juliol de 2010.

No hay comentarios:

Publicar un comentario