8/6/11

#acampadabcn cap al Parlament

14, 15 , 19 Sortim de la plaça cap al parlament

Assemblea General d’AcampadaBcn, 5 de juny de 2011

Unes espurnes dels acords.

Josep i Alberto: Telefònica: estem dormint aquí en contra dels 6.500 acomiadaments que volen fer per tramitar un ERE per a personal que volen prejubilar als 52 anys i que serien substituïts per gent precària que cobraria més de la meitat que nosaltres. Volen substituir treball digne per precari, i no ho podem permetre. Companya del Marroc. Està per a recordar Kamal Ammari que ha estat assassinat per la policia el 29 de maig.

Dret a l’autodeterminació. No hi ha d’haver cap confusió de metodologia: si hi ha uns 40 vots per a vetar, es fa un debat dos a dos i es tornarà a votar. Es torna a llegir la proposta i es donen arguments a favor i en contra. La subcomissió no ha arribat a cap canvi de proposta en el text que s’ha de presentar. Si aquesta no s’aprova de nou, s’ha de tornar a debatre i hi ha 2 intervencions per a cada un. Aquesta es pot aprovar per majoria simple dels vots. L’Assemblea vota a favor de la metodologia per a desencallar el tema. El text que presenta la subcomissió

“Reconeixement del dret a l’autodeterminació de tots els pobles del món, tal com diu la Declaració de Drets Humans, i per tant, del poble català”.

Es vota el text tal com s’ha decidit a la Subcomissió per tal que s’incorpori al document de mínims: 270 persones en contra del text i 395 persones a favor. Atès el sistema que s’ha votat per a no paralitzar el treball de les comissions la frase queda incorporada per a ser inclosa al document de mínims per majoria.

El dia 15 comencem una campanya al Parlament.
Disssabte reunió d’Interacampadas a l’estat espanyol a Porta del Sol. Reunió merament informativa, hi van anar unes 15 persones d’aquesta acampada. La majoria d’acampades mobilitzen per a l’11 de juny als ajuntaments, i el 19 de juny.

Comissió d’Educació de la Plaça Catalunya ho som tots i totes. Correu electrònic: comissioeducacio.acampadabcn@gmail.com Pàgina web: educacioacampadabcn.wordpress.com

2 comentarios:

  1. Llàstima que els talps infiltrats de l'extrema dreta ho fotran tot: http://www.naciodigital.cat/noticia/32688/indignat/espanyol

    ResponderEliminar
  2. No et preocupis, Oriol, quan hi ha multitud d gent, s'absorveix les infiltracions, haurant aleshores de furgar més en el clavagueram.

    ResponderEliminar