21/10/09

Millet, la corrupció casolana.

Sol, Sara, Jordi, de l'Associació veïnal que ha mogut a la gent per defensar l'hotel contra l'especulació que ara s'ha destapat de Millet.

Millet... la corrupció casolana... dreta catalana... convergència... com Prenafeta... Banca... l’esquerra seguirà acceptant el “%”? no te capacitat de capgirar la situació? i enfrontar-se als poders econòmics... el govern? si més no algun gest... sembla que l’Ajuntament va a liquidar la ignomínia de l’hotel (malgrat el vot favorable abans de les esquerres). El Jutge va de part favorable... als calés.

Els veïns i veïnes, si més el moviment veïnal, han posat el dit a la xacra, malgrat la hipermiopia de les esquerres temorenques. El vermut és un més dels actes reivindicatius contra l'especulació amb l'hotel modernista. Ara sembla que l'Ajuntament vol esmenar el destret, benvingut sia quan sigui del cert.

A la foto la gent d'EUiA que ha estat al costat dels veïns/nes des del primer moment. La Sol, la nena Sara i en Jordi (membre del Consell Nacional d'EUiA). El diumenge vaig anar per allà, i la presidenta de l'AVV ens va agrair el treball fet, i demanava que tota EUiA i totes les esquerres haurien d'actuar així. Endavant presidenta, també hi ha lluites que guanyen, i si no es lluita de segur es perden!

4 comentarios:

  1. La taffanera22/10/09, 0:25

    sembla l'auca del millet-pillet, posau-la al paper i empastifeu BCN, kins ous!!!

    ResponderEliminar
  2. Al senyalar que l'ajuntament, de moment, el que ha demanat és la paralització del projecte. És penos, però no ha estat la retirada del mateix.
    Per això les entitats veïnals, continuen dient: NI HOTEL, NI HOTELET! Retirada del projecte!
    Per això cal donar-los suport fins aconseguir la RETIRADA del mateix.

    ResponderEliminar
  3. i jo em pregunto on son els altres Millets???
    que en aquest país ja ho deia que eran sempre els mateixos.

    pep

    ResponderEliminar